vineri, martie 1, 2024
AcasăActualitateFamilia tradițională angajată la Primăria Sascut în județul Bacău

Familia tradițională angajată la Primăria Sascut în județul Bacău

Familia tradițională este angajată la Primăria Sascut în județul Bacău: mamă și fiică, viceprimarul (pensionar + salariat la UAT Sascut, fiul primarului de pe timpul comunismului) și fiul lui angajat pe funcția de consilier personal al viceprimarului, soți și soții, sora unui consilier local, nepoata altui consilier local, finele fostului primar, soțiile unor consilieri locali, soții unor consiliere locale, cumetri, verișori, clientela politică, toți au prins câte un post călduț, cu concursuri pe bune, așa susține fotograful Ionel Apostol de la PSD, ajuns accidental pe fotoliul de Primar prin decesul fostului edil și prin incapacitatea guvernului de la București de a organiza alegeri anticipate conform legii.

După 1 ianuarie 2024 se zvonește că vor fi noi angajări dupa modelul de mai sus.

Să nu mai fim luați de proști și duși cu zăhărelul, stimați cititori. Chiar așa de mare să fie coincidența?

Când intri în Primăria Sascut, birourile sunt înghesuite, holurile sunt strâmte, ai impresia că intri într-un stup.

În familiile de albine întâlnim albine care lucrează, merită tot respectul, întâlnim regina care depune ouă, întâlnim și trântorii. Orice eventuală asemănare dintre familiile de albine și familia politica tradițională din Primăria Sascut, este pur întâmplătoare, dar noi stăm bine cu vederea.

Statul de funcții al Primăriei Sascut conține nu mai puțin de 85 de posturi pentru o comună care oficial are 8500 de locuitori, foarte mulți dintre ei fiind plecați la muncă în străinătate.

Impactul asupra bugetului local

Cheltuielile cu personalul, pentru anul 2023 depășesc 55 de miliarde jumătate de lei vechi. Obrazul subțire cu cheltuială se ține.

Cine spunea că nu se trăiește bine în România? Mamă și fiică colege de serviciu la Primăria Sascut, servesc cafeluța sau ceaiul împreună! Ce poate fi mai frumos de atât?

Risipa banului public

Vă amintiți sloganul: „Hai în PSD să-ți faci un viitor”? Zis și făcut, ce tot atâta bătaie de cap? De ce sa plece vreun membru din familia tradițională la muncă în străinătate sau să facă naveta precum votanții de rând când au un loc la Primărie?

Se organizează concursuri „sur mesure”, cu dedicație și se știe din avans cine va ocupa postul. Practica nu este nouă, poate fi dovedită de organele de control abilitate dar cine se autosesizează?

Data viitoare, când vă întrebați de ce unii trăiesc bine și alții nu… nu vă mai întrebați dacă votați de fiecare dată tot PSD. Voi votați PSD, cei care vă manipulează, strâng roadele.

Iată ultimele doua proiecte de rectificare de buget (venituri și cheltuieli), votate de majoritatea PSD din Consiliul Local Sascut, județul Bacău:

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular