vineri, martie 1, 2024
AcasăActualitateLegea pumnului în gură instaurată la spitalul județean din Bacău

Legea pumnului în gură instaurată la spitalul județean din Bacău

Conducerea PSD-istă a Spitalului Județean Bacău sancționează medicii care comentează pe Facebook.

„Cenzura a ajuns la cote maxime în spitalul județean din Bacău de când a ajuns secretara lui Benea la conducerea spitalului. Managera plagiatoare și-a pus oamenii să amendeze toți angajații spitalului care o vorbesc pe ea de rău, adică că este o hoață și fură ideile de management ale altora.

Somăm managerul (diletant) spitalului să înceteze să hărțuiască angajații spitalului, că nu este pe câmp, la cules de mere, cum este ea obișnuită!!” – este de părere „Bună Ziua Bacău”.

„Legea pumnului în gură” a fost instaurată la Spitalul Județean de Urgență din Bacău. Până chiar și fostul manager titular, până la un anumit punct dădea dovadă de demnitate, dar cine a venit acum la conducerea SJU Bacău, într -un mod destul de „fraudulos” cât să trezească interesul organelor penale, depășește puterea de imaginație a oricărui om de bună credință că se poate atât de jos!

Acesta este nivelul!! Atât se poate!! Libertatea de exprimare este garantată de Constituție , dar conducerea SJU Bacău are probabil o Constituție adoptată după chipul și asemănarea lor. Penibil până unde s-a ajuns! – a declarat o cunoscuta avocată din Bacău pe Facebook.

Comentariile băcăuanilor condamnă cenzura și încălcarea dreptului la liberă exprimare aplicat la SJU din Bacău și în instituțiile publice de la Onești.

La Sascut, un consilier local PSD, Dărăban Dragoș, medic de profesie, a depus plângere penală în luna noiembrie, deranjat de comentariile negative care apar pe fondul transmiterii în direct a ședințelor Consiliului local, prin intermediul paginii https://www.facebook.com/ionelana

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular