vineri, martie 1, 2024
AcasăActualitateUn cetățean a intrat în greva foamei în fața Primăriei

Un cetățean a intrat în greva foamei în fața Primăriei

De mai bine de 48 de ore un cetățean nemulțumit face Greva Foamei în fața Primăriei comunei Sascut, județul Bacău. Este pentru prima dată în istoria comunei Sascut.

Fermierul spune ca a intrat în greva din cauza abuzurile viceprimarului PSD Popa Costică care i-ar fi anulat un contract de concesiune asupra unei suprafețe de pășune și prin urmare a fost nevoit să-și vândă animalele și a rămas dator la bănci.

In interviul pe care ni l-a acordat în această seară, domnul Ciobotaru Anton a transmis un mesaj președintelui organizației PSD Bacău Dragoș Benea prin care-i cere în mod expres „demiterea viceprimarului Popa Costică, inclusiv din funcția de consilier local.”

Domnul Anton a spus ca va înceta Greva Foamei doar atunci când Popa Costică va demisiona sau când va fi demis.

Urmăriți interviul >> video aici

Remember: Este deja a treia oara când viceprimarul PSD Popa Costică stârnește atenția presei locale și naționale dupa ce anterior a agresat fizic doi angajați ai Primăriei Sascut, județul Bacau. Detalii >> aici, >> aici, >> aici și >> aici.

Dragoș Benea, care a declarat public că PSD Bacau nu susține persoane arogante în funcții publice, nu a luat nicio măsură până în prezent.

UPDATE 22.01.2024 – Primăria Sascut a dat un comunicat prin care „Primăria comunei Sascut dorește să își exprime dezaprobarea față de comportamentul inadecvat și distructiv al unui protestatar în cadrul recentului protest din fața Primăriei Comunei Sascut. (…) Prin intermediul unor discuții constructive , revendicările inițiale ale protestatarului au fost cu succes rezolvate încă din data de 18.01.2024 . Este regretabil conduita ulterioara a acestui protestatar care a ales sa ignore eforturile noastre în rezolvarea revendicărilor sale și a decis sa recurgă la acțiuni distructive care tulbura liniștea și ordinea publica.”

În răspuns la comunicatul primăriei Sascut, fermierul protestatar spune că revendicările dumnealui nu au fost rezolvate și că vă continua greva foamei atât timp cât vă fi nevoie iar dacă nu vor fi rezolvate vă merge și vă protesta la București. Puteți urmări filmarea LIVE aici.

UPDATE 23.01.2024 – Fermierul continuă Greva Foamei și astăzi.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular