20 C
Bacău
vineri, iunie 18, 2021
AcasăActualitateIn comunele județului Bacău cetățenii se pot vaccina împotriva coronavirusului și prin...

In comunele județului Bacău cetățenii se pot vaccina împotriva coronavirusului și prin intermediul caravanelor mobile

Guvernul României depune eforturi pentru a le oferi tuturor acces la vaccinuri sigure și eficace împotriva coronavirusului.

În scopul unei bune informări a cetățenilor din mediul rural cu privire la posibilitatea vaccinării împotriva noului coronavirus SARS-CoV-2 și prin intermediul caravanelor mobile ce se desfășoară direct în comune, Tudoriţa Lungu, subprefect al judeţului Bacău, a participat la întâlnirile organizate în comunele Găiceana, Vultureni, Dealu Morii, Plopana, Lipova, Roşiori şi Dămieneşti.

Acțiunile organizate cu sprijinul primarilor s-au desfășurat cu participarea persoanelor din comunitate relevante pentru obiectivul acțiunii, printre care șefii Poliției Locale, Poliției Rurale, preoți, medici și asistenți medico-sociali, alături de reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mr. Constantin Ene” Bacău, după caz.

Discuțiile purtate au vizat faptul că este necesar ca populația să fie informată în mod corect prin intermediul factorilor responsabili din comună cu privire la procesul de vaccinare și accesibilitatea acestuia, precum și cu privire la rolul vaccinului în creșterea gradului de siguranță sanitară, protecție și, implicit, revenirea la o viață normală în comunitate.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Te rog scrie un comentariu!
Te rog sa introduci numele tau aici

Most Popular

Recent Comments