sâmbătă, ianuarie 28, 2023
AcasăOpiniiDoamne fereste sa ti se defecteze o masina de spalat vase Whirlpool...

Doamne fereste sa ti se defecteze o masina de spalat vase Whirlpool in judetul Bacau

Nu punem la îndoială fiabilitatea mașinilor de spălat vase din marca Whirlpool însă dacă ai ghinionul să ți se defecteze mașina de spălat vase după expirarea garanției, riști să o ții în casă pe post de mobilă câteva luni bune pană când vei reuși să o repari.

Caz concret la Bacău: O defecțiune transmisă către sediul Whirlpool România în urmă cu 3 luni și redirecționată către un „service autorizat” din Bacău, nu a fost încă soluționată. Service-ul Whirlpool din Bacău nu repară produsele în localul propriu, deoarece nu dispune de asa ceva, ci exclusiv la domiciliul clientului.

O metoda ingenioasa de face bani din deplasări

De exemplu, pentru deplasarea unui tehnician la Sascut, clientul trebuie să plătească 200 lei. Cum prima dată tehnicianul vine doar să constate, se subînțelege că trebuie să revină ulterior contra-cost cel puțin încă o dată pentru montarea piesei / pieselor defecte. Indiferent de situație, vei plăti minim 400 lei pentru deplasările ocazionate + manopera + costul piesei / pieselor care vor trebui înlocuite.

Cei de la service-ul autorizat de Whirlpool din orasul Bacău ori nu au suficient personal ori sunt prea ocupați cu încasarea banilor din deplasări. Deși în urmă cu doua săptămâni au reconfirmat telefonic că vor trimite un tehnician la Sascut, nu au făcut-o.

Dacă intenționezi să cumperi o mașină de spălat vase marca Whirlpool clasa A+++ 6th Sense, la un cost mediu de 2000 lei, trebuie să iei în calcul că vei plăti suplimentar minim 20% din prețul de achiziție (400 lei) doar pentru deplasările tehnicianului la domiciliul tău, când produsul va ieși din garanție și se va defecta.

Să speram totuși că în viitorul apropiat și cei de la Whirlpool România vor colabora cu un service serios care dispune de un local fizic în județul Bacău, service unde clienții băcăuani să poată să meargă cu aparatele electrocasnice pentru a fi reparate.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular