Cumpara materiale de constructii de calitate de la Vasion

Vasion este un magazin de materiale de constructii, instalatii, amenajari interioare si exterioare de calitate, la preturi mai mici decat în alte magazine de bricolaj. Cumpara materiale de constructii online de pe vasion.ro si marfa va fi livrata unde ai nevoie.

0
1311
Magazin Vasion - Bradului 51, Bacau
Magazin Vasion - Bradului 51, Bacau
VASION – Magazin de materiale de constructii

Vasion e pentru tine.

Vasion este o afacere de succes in domeniul materialelor de constructii si a produselor pentru amenajari interioare si exterioare. Depozitele si Magazinele de materiale de constructii Vasion sunt preferate de mesterii si constructorii din Bacau.

Societatea a fost infiintata in acelasi an cu Dedeman, in 1992, cu capital integral privat, avand ca obiect principal de activitate comertul cu materialele de constructii.

Societatea Vasion s-a extins in cei 30 de ani de activitate in principalele orase si comune ale judetului Bacau. VASION a dezvoltat o retea de 18 magazine si 6 depozite pe raza judetului Bacau si un magazin in Roman judetul Neamt.

Magazinele Vasion au o gama vasta de articole si materiale de constructii de calitate.

Clientii pot cumpara instalatii termice, electrice si sanitare, scule si unelte, mii de articole pentru casa si gradina, fier beton, BCA, caramida, polistiren, vata, gipscarton, profile, teava rectangulara,materiale, gresie, faianta, vopseluri, electronice, electrocasnice, accesorii, etc.

Produsele comercializate de Vasion poti fi cumparate atat in magazinele fizice cat si online pe Vasion.ro – Prin magazinul online, Vasion ofera solutii complete pentru orice tip de proiect. Fie ca ai de renovat, reparat, construit, slefuit, vopsit, taiat, tuns, insurubat sau gaurit, la Vasion gasesti peste 20,000 de articole.

Exploreaza gama de materiale de constructii accesand link-urile de mai jos:

Amenajari interioare si exterioare

Materiale de constructii

Varuri, vopseluri, tencuieli, emailuri

Gresie si faianta

Instalatii termice

Instalatii Sanitare

Instalatii Electrice

Scule si unelte

Electronice si electrocasnice

Auto

Casa si gradina

Pe Vasion.ro găsești tot ce-ți trebuie: de la oțel beton și cărămidă, până la sisteme de acoperiș, gips-carton, instalații, pompe caldura, panouri fotovoltaice, articole electrice și finisaje, dar și OSB, parchet, uși, pal melaminat, feronerie și produse pentru grădina, toate la preturi avantajoase.

Livrare marfa – Vasion pune la dispozitia clientilor livrarea produselor achizitionate.

Solutii de finantare – Vasion ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona produsele dorite in rate, prin credite de consum oferite de BRD Finance, BT Direct sau CardAvantaj.

Magazine materiale de constructii
Magazine de materiale de constructii Vasion, judetul Bacau