vineri, septembrie 29, 2023
AcasăSocialContribuie și tu la realizarea unui loc de joacă pentru copii !

Contribuie și tu la realizarea unui loc de joacă pentru copii !

Întrucât în satul Păncești din comuna Sascut, județul Bacău nu există din păcate niciun loc de joacă funcțional pentru copii, lansez o inițiativă civică și totodată o invitație oamenilor cu inima mare care doresc să contribuie din puținul lor la realizarea unui spațiu de joacă dedicat în exclusivitate celor mici.

Pe lângă activități recreative și de socializare specifice unui loc de joacă, copiii ar putea beneficia în viitor, cu sprijinul voluntar al unor cadre didactice și al unor asociații non-profit, de activități educaționale informale și nonformale.

Pentru o bună administrare și o întreținere regulată, locul de joacă propus ar putea fi realizat pe un domeniu privat, în satul Păncești, pe strada Unirii, locație care ar putea fi pusă la dispoziție de subsemnatul.

Accesul copiilor la spațiul de joacă va fi gratuit cu condiția acceptării și respectării prevederilor unui Regulament de ordine interioară care va fi adus la cunoștința părinților.

Cei mai frumoși ani sunt anii copilăriei. Copilăria este cel mai frumos anotimp dintre toate anotimpurile vieții. Copilăria este o primăvară în care înfloresc visele și ideile, este perioada în care descoperim lumea, în care legăm cele mai frumoase prietenii, este perioada în care începem să explorăm neantul celorlalte anotimpuri ale vieții. Pe scurt, copilăria este magică.

Copiii noștri au nevoie să se joace liber. Copiii din satul Păncești au nevoie de un spațiu de joacă. Împreună putem contribui la îmbunătățirea calității vieții copiilor din mediul rural.

Fie că dorești să contribui la amenajarea locului de joacă, fie că dorești să contribui la achiziționarea mobilierului aferent spațiului de joacă, implicarea ta va fi binevenită și foarte apreciată de copii. Contactează-mă telefonic la 0040-740-800-800 sau aici pe Whatsapp.

Ionel ANA

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Most Popular